Dodatkowo podczas kursu Chef uczy nas dań spoza programu i tak naprawdę dań jest znacznie więce niz w programie.
Kurs profesjonalny to duży progress w gotowaniu szczególnie dla amatorów jak ja.
Przygotowywaliśmy dania od najprostszych po najbardziej skomplikowane, od gotowania jajek w koszulkach po otwieranie ostryg czy przyrządzanie homarów.
Kurs przybliży Was do wielu tajników sztuki kulinarnej. Niekiedy pozornie proste dania czy sosy sprawiają nam najwięcej problemów. Jak np. sos holenderski.
Sporo czasu poświęciliśmy deserom co mnie ucieszyło.
Były również zupy, wywary, marynaty, dreasingi a nawet własnej roboty kiełbaski.
Jeżeli gotowanie sprawia Wam przyjemność i chcecie z amatora zostać mniejszym amatorem jak ja to zachęcam Was do odbycia takiego kursu. Naprawdę warto uczyć się u boku MISTRZA!!!!
Dziękuję Chef Kurt za przekazaną wiedzę!!!!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz