Program szkolenia:
- Maroko: Okoń morski z warzywami i kaszą kus kus
- Liban: Hummus
- Tajlandia: Pierożki won ton
- Sri Lanka: Curry z wieprzowiny z bakłażanem
- Chiny: Spring rolls
- USA: Jambalaya
- Grecja: Trójkąty z ciasta filo z warzywami
- Włochy: Risotto z pomidorami
- Polska: Roladka z pstrąga z kaszą pęczak
- Hiszpania: Gazpacho
- Szwajcaria: Roesti z serem
- Francja: Creme brulee
Polska- Roladki z pstrąga z kaszą pęczak |
Grecja- Filo ze szpinakiem |
Liban- humus. CHiny- spring rolls. Hiszpania-Gazpacho |
Sri Lanka-curry z wieprzowiną |
Polska- roladki z pstrąga z kaszą pęczak |
Włochy- risotto z pomidorami |
Szwajcaria- roesti z serem |
Sri Lanka- curry z wieprzowiną i bakłażanem |
Francja- creme brulee |
Tajlandii i USA już nie zrobiłem zdjęć bo po prostu każdy z nas ledwo żył po skosztowaniu tylu potraw. Pamiętajcie!!! Przed kursem nie jedzcie śniadania!!!!!!!!!
Zgodnie z przepisami USTAWY z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych wszelkie prawa do fotografii zamieszczonych na tej stronie są własnością ich autora (czyli moją). Jeśli chcesz je skopiować i rozpowszechnić, zwróć się z prośbą do mnie.
Zgodnie z przepisami USTAWY z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych wszelkie prawa do fotografii zamieszczonych na tej stronie są własnością ich autora (czyli moją). Jeśli chcesz je skopiować i rozpowszechnić, zwróć się z prośbą do mnie.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz