sobota, 8 sierpnia 2015

KURT SCHELLER- KUCHNIA DOOKOŁA ŚWIATA


 W Lipcu ponownie wybierałem się do Chefa Kurta na szkolenie pt,,Kuchnia dookoła Świata"

Program szkolenia:
  • Maroko: Okoń morski z warzywami i kaszą kus kus
  • Liban: Hummus
  • Tajlandia: Pierożki won ton
  • Sri Lanka: Curry z wieprzowiny z bakłażanem
  • Chiny: Spring rolls
  • USA: Jambalaya
  • Grecja: Trójkąty z ciasta filo z warzywami
  • Włochy: Risotto z pomidorami
  • Polska: Roladka z pstrąga z kaszą pęczak
  • Hiszpania: Gazpacho
  • Szwajcaria: Roesti z serem
  • Francja: Creme brulee

Polska- Roladki  z pstrąga  z kaszą pęczak

Grecja- Filo ze szpinakiem

Liban- humus. CHiny- spring rolls. Hiszpania-Gazpacho


Sri Lanka-curry z wieprzowiną

Polska- roladki z pstrąga z kaszą pęczak

Włochy- risotto z pomidorami


Szwajcaria- roesti z serem

Sri Lanka- curry z wieprzowiną i bakłażanem

Francja- creme brulee


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz