piątek, 18 listopada 2016

ED RED-KRAKÓW






 Restauracja słynie ze świetnych steków, które pochodzą z polskiej wołowiny!!!!!
Na wejściu sympatyczny personel wita nas z uśmiechem i prowadzi  do stolika gdzie widać jak kuchnia ciężko pracuje.Miejscówka nr 1!!!



Amuse Bouche-kromeczka z szynką.


Starter-Kaszanka

Starter- podroby cielęce. Od godziny 18:00 wg.wskazówek zegara: policzki, móżdżek, grasica, ozór, wątróbka

Danie główne-burger bez bułki!!!Można? można!!

Danie główne- T-bone stek


Szafa sezonująca wołowinę




 Powiem tak, w wielu miejscach jadłem wołowinę ale takiego mistrzostwa nie spotkałem!!!!!!!Cenowo powyżej średniej  ale dla takiej wołowiny warto zapłacić, bo mamy w tym miejscu gwarancję jakości.
Knajpa znajduje się przy samym starym rynku, lokalizacja świetna.ul. Sławkowska 3
Restauracja znajduje się zarówno w przewodniku Michelin'a jak i Gault&Millau. W tym roku odwiedzę warszawskiego Ed-Reda. Porównamy jedzenie i serwis.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz