środa, 1 lutego 2017

BUTCHERY and WINE

To kolejna wizyta w Warszawie. Tym razem przypadło na Butchery&Wine. Wszystko od rezerwacji do wejścia do restauracji po kolację TIP-TOP!!!
Restauracja ma swoje miejsce w dwóch przewodnikach Michelin oraz Gault&Millau.
Restauracja specjalizuje się w daniach z wołowiny.
Kilka zdjęć z pobytu



Szpik kostny na starter
NEW YORK stek z polskiej wołowiny
NEW YORK stek z dodatkami min.pieczoną pietruszką i sosami: bernaise,demi glace


POLICZKI WOŁOWE

CIASTECZKO CZEKOLADOWE


CREME BRULLE




SZAFA DO SEZONOWANIA WOŁOWINY




W 2016 roku Adam Chrząstowski otworzył ED-RED w Warszawie. No to duża konkurencja dla Butchery and Wine, ponieważ jest to gość z olbrzymim doświadczeniem jeżeli chodzi o wołowinę i nie tylko. Właśnie się do niego z żoną wybieramy.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz